Ciasto Marchewkowe / Carrot cake

2014-08-04
  • Stopień trudności |
  • Czas przygotowania: 0m
  • Czas gotowania: 0m
  • Gotowe w: 0m

Marchewkowy sezon w pełni, pyszne młode marchewki dostępne na każdym bazarku 🙂 wystarczy 400 g i mamy wspaniałe ciasto marchewkowe 🙂 Polecam i zachęcam do wypieków 🙂

Carrot season in full, delicious young carrots available in every shop 🙂 just 400 g and have a great carrot cake 🙂 I recommend and urge you to bake 🙂

SAMSUNG CSC

Składniki

Sposób przyrządzenia

Średnia ocena

(5 / 5)

5 5 2
Oceń ten przepis

Ilość ocen: 2

Komentarze do przepisu

Komentarze (6)

  1. opublikowany przez Milena na 4 sierpnia 2014

    Uwielbiam! Z kawałkami orzechów jest jeszcze lepsze! 😉

    Pozdrawiam i w wolnej chwili zapraszam do siebie 🙂

    • opublikowany przez Home Cooking na 8 sierpnia 2014

      Dziękuję za cenne wskazówki i zaproszenie na pewno skorzystam 🙂 pozdrawiam

  2. opublikowany przez Ula na 28 września 2014

    Wszystko poszło idealnie i ciasto przepyszne 🙂 dziękuje za ten przepis! naprawdę POLECAM 🙂

    • opublikowany przez Home Cooking na 30 września 2014

      Dziękuję za miłe słowa i odwiedziny na stronie:) pozdrawiam i życzę smacznego :):):)

  3. opublikowany przez ania na 17 września 2016

    Super ciasto! Spróbuje jeszcze z orzechami 🙂

Dodaj Komentarz