Fasolka szparogowa z kurkami

2014-08-16
  • Stopień trudności |
  • Porcji: 2
  • Czas przygotowania: 20m
  • Czas gotowania: 30m
  • Gotowe w: 50m
Średnia ocena

(0 / 5)

0 5 0
Oceń ten przepis

Ilość ocen: 0

Komentarze do przepisu

Komentarze (3)

  1. opublikowany przez favcook na 16 sierpnia 2014

    Teraz już czas grzybów, w pełni 🙂 W końcu mój czas. 🙂 Pięknie i smacznie wygląda ta fasolka. Połączenie z kurkami to dobry pomysł 🙂

  2. opublikowany przez Home Cooking na 16 sierpnia 2014

    Dziękuje i zapraszam 🙂 i życzę smacznego 🙂

  3. opublikowany przez Zuza na 16 sierpnia 2014

    kurki, och tak!

Dodaj Komentarz